Καλωσορίσατε - Central

Καλωσορίσατε

Καλωσορίσατε  στο κέντρο της γνώσης….. “centr@l”

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Καθώς η επιλογή  της κατάλληλης ξένης γλώσσας  είναι ώριμη, στο κέντρο ξένων  γλωσσών και πληροφορικής centr@l, δίνουμε αξία και σεβασμό σε αυτή την επιλογή.

Η πολύχρονη πείρα  μας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση θα σας βοηθήσει στην επιλογή της ξένης γλώσσας ώστε να ενταχθείτε σε κατάλληλο για το επίπεδό σας τμήμα για την διδασκαλία και την πιστοποίησή της.

Οι κύριες γλώσσες  που μπορούν να διδαχτούν και  να πιστοποιηθούν μέσω του κέντρου  μας είναι τα Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Βουλγαρικά, Τουρκικά και Ρωσικά.

Η διδασκαλία των  ξένων γλωσσών γίνεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης, από άρτια εκπαιδευμένους καθηγητές, απόφοιτους ξενόγλωσσης φιλολογίας ή πτυχιούχους με μητρική γλώσσα την γλώσσα που διδάσκουν.

Η συνεχής μετεκπαίδευση των καθηγητών πάνω σε θέματα μεθοδολογίας εκμάθησης των ξένων γλωσσών και η προσθήκη των διαδραστικών πινάκων στην διδασκαλία των ξένων γλωσσών, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου σπουδές στους σπουδαστές μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Η απόκτηση της γνώσης και φυσικά ενός πτυχίου στην χρήση του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή γίνεται απαραίτητο προσόν τόσο στην καθημερινότητα του μαθητή για την εκπόνηση των εργασιών του, όσο και στην μετέπειτα φοιτητική και επαγγελματική του πορεία.

Η πολύχρονη πείρα  μας στον τομέα της εκμάθησης  για γνώση και χρήση του  Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών, μας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάζουμε και να οργανώνουμε τμήματα, διαμορφώνοντας κατάλληλα προγράμματα σπουδών ανάλογα με την ηλικία του εκπαιδευόμενου.

Η διδασκαλία σε όλα  τα επίπεδα οδηγεί στο πτυχίο του  ECDL αναγνωρισμένο από τον Α.Σ.Ε.Π. για τους διαγωνισμούς του Ελληνικού Δημοσίου.

Ακολουθήστε μας στο ταξίδι της γνώσης και κερδισμένοι θα είστε μόνο εσείς…